Segling Algarve - Andalusia

Välj plats från kartan

En bra semester Segling med härliga semester dagar precis som ni vill ha dem i Algarve - Andalusia. Båtcharter Online är en av de bästa svenska båtuthyrnings företagen för Segling och vi är specialiserade i Algarve - Andalusia. Algarve - Andalusia är ett klassiskt område som lockar många charter gäster varje år, som vill uppleva bra Segling. I Algarve - Andalusia kan vi kan hjälpa er med turförslag och destinationer för er semester Segling. Om ni är intresserad av att hyra en båt i landet Algarve - Andalusia, kommer vi erbjuda den bästa båten vi kan få fram bland alla charter erbjudanden!

Preview  Preview

Algarve - AndalusiaAlgarve är ett vackert landskap i södra Portugal. Algarve, som har milda vintrar och varma, torra somrar, är i dag Portugals dominerande turistregion. Längs kusten finns hamnar som Lagos och Portimão, vilka utgör basen för ett omfattande fiske.
Algarve är en region längs Portugals sydkust, vilken från 1100-talet utgjorde ett separat kungarike och de portugisiska kungarna hade från Afonso III titeln kung av "Portugal och Algarve".

Det som lockar turisterna är de rena stränderna med sitt varma vatten, 18-19 grader juni-juli,medelhavsklimat och låga levnadsomkostnader. Den totala längden på Algarves kuststräcka är cirka 155 km.

Faro är en stad vid atlantkusten i Algarve, Portugal med 42 100 invånare. Faro har en betydande turism och internationell flygplats.

Utbudet av charterbåtar finner ni under orterna nedan.


Algarve - Andalusia - Platser

 • Faro / Marina Vilamoura
 • Portimao
 • Lisbon / Marina Cascais
 • Tróia
 • Lisbon / Oeiras
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.