Segling Airlie Beach

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Airlie Beach. Airlie Beach erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Airlie Beach, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Airlie Beach och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Airlie Beach.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview 

Airlie Beach

Airlie Beach är ett litet pittoreskt samhälle på fastlandet och utgör den naturliga porten mot de vackra Whitsunday-öarna. Staden har mycket att erbjuda och är som gjord för segling, sol och bad. Huvudgatan är fylld av små mysiga mataffärer, restauranger, caféer, barer och nattklubbar. Här finns ett stort segelcentrum.


Airlie Beach har ca  3000 invånare och det ligger på fastlandet precis innanför Withsundayöarna. Staden består i princip av en stor segelbåtshamn och en huvudgata. På huvudgatan, Shute harbour road, finns mängder av backpackerställen, dykarrangörer, resturanger, pubar. Stämningen är trevlig  överallt på alla ställen. Airlie Beach kallas för porten till Withsundays.  Härifrån ordnas mängder av båtturer både till Stora barriärrevet (som också har massor av öar) och till withsundayskomplexet. Kommer ni hit mellan Juli och September så har du dessutom chansen att få se valar.Mer information finner ni mappen Australien till vänster och på http://www.australienguiden.se/

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.