Segling Mykonos

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Mykonos. Mykonos erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Mykonos, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Mykonos och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Mykonos.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.Mykonos

Ön Mykonos är en av de mest kända öarna i Grekland , som grekerna själva gärna marknadsför.  Mykonos är en typiskt grekisk ö, med vitkalkade hus, små kullerstensgränder och blåmålade stolar på uteserveringarna.

Tidigare var Mykonos känt som en fristad för homosexuella. Ön har blivit mer lyxig, med bra butiker, fantastiska restauranger och klubbar. Mykonos har det bästa av allt – det traditionella Grekland beblandat med det moderna.

Mykonos är även känd för sina vackra stränder, rena, breda med kristallklart vatten. Paradise Beach är den vackraste och mest populära stranden på ön.

Marinan på Mykonos kallas lokalt för New Port och ligger bara 2 kilometer från staden.. Marinan erbjuder 176 båtplatser, för båtar upp till 13,7 meter och katamaraner upp till 8 meter. Kajerna har alla tillgång till vatten och el. Boka kajplats är ett måste.


>>>>>>>>
Listing View
Yacht type
Sort by
Oceanis 46 (4Cab) Oceanis 46 (4Cab)
2010 | 8 pers. | 14.09 m | 2 toilets
erbjudanden from 2160 EUR
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.