Segling Paros

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Paros finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Paros är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Paros. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Paros via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.


Preview  Preview  Preview
Paros


Paros ligger sydost om Aten i ögruppen Cykladerna som består av ett 40-tal öar. I den grekiska övärlden är det detta område som är mest karakteristiskt för landet. Vitkalkade hus med blå fönsterluckor som klamrar sig fast på karga bergssidor med det djupblå havet nedanför.

Det finns en mängd pittoreska hamnar och vackra badvikar att upptäcka. De mest kända öarna är Mykonos, Santorini, Paros och Naxos. I kontrast till dessa finns de mindre exploaterade öarna Kea, Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos, Andros och Amorgos (känd från filmen "Det stora blå) samt de små öarna Donoussa, Shinouissa, Iraklia och Koufonisia.

Avståndet mellan öarna är större i Cykladerna vilket gör att det kan jämföras med segling till havs. Som mest blåser det i juli och augusti med mellan 8-14 m/s men ibland upp till 14-22 m/s och det under flera dygn i sträck. Under vår och höst är vindarna svagare, vanligen nord 5-10 m/s.


Flyg


Paros har egen flygplats, och har mycket bra båtförbindelser med hela Grekland. Många charterbolag väljer att inte landa här, så då kan du flyka till Mykonos eller Santorini i stället.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast Lördag till Lördag.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.