Segling Poros

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Poros. Poros erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Poros, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Poros och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Poros.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

 Preview  Preview

Poros

Poros är en mycket vacker, vulkanisk liten ö. Den ligger nära Athen, och är en populär semesterort bland både greker och utlänningar. Många athenare har sommarhus här, vilket märks på helgerna då ön livas upp en hel del.

Öns namn betyder "smalt sund" och ligger bara 370 meter ifrån Peloponnesos. Det anses vara en mycket romantisk plats, men passar också barnfamiljer och öluffare.

Poros är en lugn romantisk ö med närhet till pulsen i Aten. Folklivet är helt koncentrerat till Poros stad, landsbygden är tom och ödslig. Närheten till Aten gör att Poros är ett populärt utflyktsmål för atenare. Här finns inte särskilt många sevärdheter, den största torde vara Klostret Moni Zoödochou Pigis som härstammar från 1700-talet. Vid en jämförelse med andra öar är stränderna på Poros ganska mediokra.


Resa hit

Fly till Athen med någon av charter bolagen. Poros saknar flygplats. Man får åka buss eller bil till Pireus och sedan vidare med båt till Poros.

Vi har tyvärr inga båtar i Poros i år.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.