Segling Poros

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Poros. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Poros genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Poros är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

 Preview  Preview

Poros

Poros är en mycket vacker, vulkanisk liten ö. Den ligger nära Athen, och är en populär semesterort bland både greker och utlänningar. Många athenare har sommarhus här, vilket märks på helgerna då ön livas upp en hel del.

Öns namn betyder "smalt sund" och ligger bara 370 meter ifrån Peloponnesos. Det anses vara en mycket romantisk plats, men passar också barnfamiljer och öluffare.

Poros är en lugn romantisk ö med närhet till pulsen i Aten. Folklivet är helt koncentrerat till Poros stad, landsbygden är tom och ödslig. Närheten till Aten gör att Poros är ett populärt utflyktsmål för atenare. Här finns inte särskilt många sevärdheter, den största torde vara Klostret Moni Zoödochou Pigis som härstammar från 1700-talet. Vid en jämförelse med andra öar är stränderna på Poros ganska mediokra.


Resa hit

Fly till Athen med någon av charter bolagen. Poros saknar flygplats. Man får åka buss eller bil till Pireus och sedan vidare med båt till Poros.

Vi har tyvärr inga båtar i Poros i år.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.