Segling Skiathos

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Skiathos. Skiathos erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Skiathos, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Skiathos och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Skiathos.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  PreviewVackrare öar får man leta efter. Det var här som man valde att spela in filmen Mamma Mia.
Dessa gröna öar, som har nära 500 meter höga berg, är täckta av pinje- och olivträd. Och få öar i Medelhavet kan tävla med Skiathos när det gäller fina stränder.  Det finns över 60 stränder på den lilla ön, och en del av dessa dyker då och då upp på listor över världens finaste stränder. Och runt Norra Sporaderna finns Medelhavets renaste vatten.  På många håll har man klar sikt mer än 20 meter ner i vattnet.

Under turistsäsongen maj till oktober sjuder ön av aktiviteter. Då kommer turister från hela Europa till främst Skiathos, men även till Skopelos där livet går i ett litet lugnare tempo.
Norra Sporaderna är en ögrupp som består av Skiathos, Skopelos och Alonissos samt en mängd mindre öar. Ögruppen här beskrivs som så nära svensk skärgård man kan komma i Grekland och är därför mycket populär bland seglare. Och många husägare på Skiathos äger båtar. En tur med en vanlig motorbåt till Skopelos eller till Pillion, fastlandet, går på en halvtimme ungefär. Ofta tar man båten och åker över till någon liten strandby på Skopelos eller fastlandet för att äta lunch i en liten strandtaverna. God grekisk mat, ett glas vin i avstressad miljö...Resa

Svenska charterbolag tar nordbor till Skiathos med en flygtid på tre timmar. Åker ni till Athen går det  färjor och bärplansbåtar till ön. En tur på dryga två timmar.

 

Seglingsområdet - Sporaderna:

 
Det här området lämpar sig väl för lugn och härlig familjesegling. Från Skiathos når ni enkelt hela området, avstånden är inte mer än 10-15 Nm mellan öarna. Fina sandstränder och underbara ankarvikar hittar ni i hela området.

Väder & vind - Sporaderna:

 
Sporaderna erbjuder bra segling hela säsongen och passar alla seglare. Under sommaren blåser huvudsakligen Meltemi från nordväst men med lite mindre vindstyrka än i Cycladerna. Under vår och höst ligger vinden vanligtvis från sydost med en styrka av 3-7 m/s. Avståndet mellan öarna är ca 10-15 Nm, och som är vanligt i Medelhavet så blåser det normalt på dagtid och mojnar på kvällen. I slutet av juli och i augusti blåser det lite mer under ca 5- 10 dagar per månad.

Turförslag från Skiathos

 
 

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Oftast Lördag till Lördag.Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.