Segling Syros

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Syros finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Syros är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Syros. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Syros via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

  Preview  Preview  Preview

Syros  ( Vi har tyvärr inga charterbåtar här i är. Välj Lavrion elle Mykonos.)

Syros anses vara Cykladernas administrativa centrum och Ermoupolis är a ögruppens huvudstad. Trots sin stor befolkning är ön ganska liten, något mindre än Mykonos. Ön besöks framförallt  av grekiska turister, men  även av många utländsk turister. Helt klart är att bemötandet från öborna är vänligt och välkomnande, man bemöts mer som en ö bo än som turist. Förmodligen beror  det på att man på Syros inte är lika beroende av turister som på många av grannöarna. Besöker man Syros, så besöker man Grekland, till skillnad från exempelvis Mykonos och Paros där turismen dominerar betydligt mer.. På Syros är skyltarna på grekiska, och på öns kafenións sitter ortsbefolkningen och diskuterar. Man hör grekisk musik, äter grekisk mat och man läser grekiska tidningar och diskuterar högljut. 

Seglingsområdet


Syros i Cycladerna är perfekta för dig som är en mer van seglare eller där seglingen är det viktigaste. Under april, maj, juni, september samt oktober passar dock Cycladerna alla typer av seglare eftersom vinden då blåser lite svagare.

Den vind som blåser sommartid kallas Meltemi. Den kan vara blåsigt och vinden kommer från norr. Den börjar normalt blåsa i juli, ökar under augusti och dör ut i september. I juni-augusti är vindstyrkan vanligen 5-11 m/s. Vanligtvis håller den dock på i en till två dagar någon gång per månad. Under vår och höst är vindarna svagare. Då kan man räkna med sydlig vind 3-8 m/s. Generellt kan man säga att segling i Cycladerna är lite mer krävande än i övriga områden och man bör vara vana seglare och ha minst två veckor på sig för att se hela den ögruppen.
    

Resa till Syros


Syros är en lättillgänglig ö på alla sätt även om det inte går att åka charter. Ön är en av de mest trafikerade i Kykladerna och valmöjligheterna är stora. Enklast är att flyga till Aten, från hamnarna Pireus och Rafina går flera båtar om dagen. Syros har även daglig flygförbindelse med Aten.

Vi kan erbjuda följande båtar för charter på Syros. Vanligast är lördag till lördag.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.