Segling Thailand

Välj plats från kartan

En bra semester Segling med härliga semester dagar precis som ni vill ha dem i Thailand. Båtcharter Online är en av de bästa svenska båtuthyrnings företagen för Segling och vi är specialiserade i Thailand. Thailand är ett klassiskt område som lockar många charter gäster varje år, som vill uppleva bra Segling. I Thailand kan vi kan hjälpa er med turförslag och destinationer för er semester Segling. Om ni är intresserad av att hyra en båt i landet Thailand, kommer vi erbjuda den bästa båten vi kan få fram bland alla charter erbjudanden!
Segla med oss i ett av de mest ovanliga och unika områden i världen. Den slående skönheten av Thailand´s Andaman Sea erbjuder en mycket vacker och härlig segling i lugna vatten. Lägg till i bedårande vikar och njut av utsiktern, varma bad och vita stränder.

Upptäck öarna utanför Phuket under en seglingsvecka och bo andra veckan i land med upplevelser som elefantsafari, trekking i djungeln och besök i det spännande Bangkok.

Segla ut till de vackra öarna Phang Nga Bay, Krabi, Phi Phi Islands och Butang Islands, alla med sina gyllene stränder och undervattensliv. Snorkla bland koraller och fiskar i alla färger och former.

Thailand kallas ofta: ”Leendets land” och beror på den stora gästfriheten man erbjuds som besökare.
Här tar människorna  vardagen med ett leende på läpparna. Ett av de viktigare sätten att nå denna glädje är genom meditation, som också praktiseras av många. De thailändska stränderna är världskända för  den lyxiga sanden och det inbjudande vattnet. Thailand är helt enkelt oemotståndligt, och det faktum att Thailand har tusentals kilometer strand gör att det finns plats för alla. Seglar man så hittar man sina egna vikar att njuta av. Vare sig du vill festa, ta det lugnt eller bara sola,  så är Thailand ett bra val.

Utbudet av charterbåtar finner ni under aktuella orter nedan.

Thailand - Platser

 • Phuket / Ao Chalong
 • Phuket / Laem Phrao
 • Phuket / Ao Po Grand Marina
 • Phuket / Yacht Haven Marina
 • Phuket / Boat Lagoon
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.