Segling Castiglioncello

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Castiglioncello finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Castiglioncello är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Castiglioncello. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Castiglioncello via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview 

Den eleganta staden Castiglioncello är en av de vackraste platserna på Livornokusten. Staden ligger på en udde som sträcker sig ut i det Tyrrenska havet med mängder av barrträd och spektakulära klippor. Det är en badort känd för sina många festivaler och för sin kvällsunderhållning sommartid. Staden erbjuder många idrottsaktiviteter såsom segling, simning, tennis, cykling, ridning och vandring. Castiglioncello stad är en trevlig mötesplats tack vare de affärer i stadskärnan som håller öppet till sent och möjligheten att gå på restauranger som serverar lokal färsk fisk.

På några timmars segling från Castiglioncello kommer du till pärlorna i Toscanas skärgård. Det finns sju öarna: Elba, Giglio, Capraia, Montecristo, Pianosa Gorgona Giannutri, omsluten 60,000 hektar hav. Dessa sju pärlor är idag klassade som nationalparker i den toskanska skärgården.

Castiglioncello är beläget i hjärtat av Maremma, ett land med gamla traditioner med spår av etruskisk, romersk och medeltida civilisation. Byarna och de små städerna är rik på historia och kultur.
Naturen erbjuder ett varierat landskap och är mycket vackert. Castiglioncello erbjuder verkligen en skön semester med lugn ro.  Utbudet är stort och det är populärt att alternera seglar veckan med andra sporter, såsom golf, ridsport, tennis och polo. Det finns flera restauranger som erbjuder det bästa av Toscanas mat och vin. Marinan i Castiglioncello är mycket bra med all tänkbar service.

Väder och vindar.

Kuststreckan i Ligurien skyddas av en massiv bergskedja, vilket gör lufttemperaturer  behagligt mild i början av våren och under senhösten. Den genomsnittliga temperaturer maj är 21 grader Celsius och i oktober är det fortfarande 20 grader Celsius. Under sommarmånaderna blåser det svaga vindar. I den västra delen de blåser det från sydväst eller syd, i den östra delen från nordväst och väst. Under natten och tidigt på morgonen blåser det lätt från norr.  Den Libeccio, som blåser från sydväst eller väst, kan vara ganska förrädisk och byig. Tramontana, den kalla vinden från norr eller nord-väst, uppstår under hösten och vintern och kan nå stormstyrka. Bergen på Korsika kan ge förädiska vindar.  Det finns mycket grunt vatten i sundet mellan Bonifacio och Maddalena skärgård samt i Les Moines. Tidvattnet kan försummas. Om vinden är stark kan det uppstå en ström på cirka 3 knop i Bonifacio sundet.

Aktuella väder prognoser när ni seglar

Resa

Flyg till Rom flygplats Fiumicino avstånd ca 220 km. Väljer ni Pisa är avståndet bara 130 km. Ett annat alternativ är att bila ner.  Resinformation och värt att veta om Italien

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Oftast lördag till lördag.

Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.