Segling Elba / Portoferraio

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Elba / Portoferraio. Elba / Portoferraio erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Elba / Portoferraio, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Elba / Portoferraio och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Elba / Portoferraio.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

Elba

Elba har otroligt många vackra stränder och ön är mycket grön. Den största staden på ön är Portoferraio med anor från 1600 talet. Staden omgärdas av en vacker mur.  Elba var Napoleons hem under hans första år i exil. Man kan besöka hans bostad i Palazzina dei Mulini. I Portoferraio kan man ta linbanan upp på på berget till Villa San Martino som var Napoleons sommarresidens med en fantastisk utsikt.
Elba är som sagt en vacker ö med många attraktiva hamnar och ankarplatser. Man tar sig lättast ut från Scarlino, Punta Ala och Castiglioncello som ligger på behändigt avstånd från Pisas flygplats. Segla längs med den italienska kusten eller segla över till Korsika. Elba är  Italiens tredje största ö och ön ligger bara en timmes segling från fastlandet. Elba, som är väl lämpad för en resa där barnen är med. I området finns det massor av bra ankringsplatser i de vackra vikarna. Ön har sammanlagt sex bra hamnar. Den gamla hamnen i byn på Portoferraio är mysig att promenera i och den har en vacker strandpromenad.
Seglingen kommer inte vara tråkigt eftersom det finns massor av små oaser att besöka i sundet Piombino och runt Elba.

Marciana Marina ligger i västra delen av ön vid foten av berget Capanne och uppbyggd kring en gammal fiskehamn. Det finns gott om plats för båtar som ligger för ankar. Behöver ni mer komfort, kan ni förtöja på längs med bryggorna i småbåtshamnen. Hamnen är också en bra utgångspunkt för att segla över till Korsika.  Porto Azzurro anses vara den vackraste hamnen i hela Italien med mysiga kaféer vid vattnet och gamla slott som vakar över hamnen. Gatorna sjuder av liv och det råder ingen brist på nattliv. Marina di Campo i söder är en sann fiskehamn. Här är det ofta trångt och man får ofta ligga för ankar.

Väderlek

Den soliga Säsongen är lång, med endast tillfälliga avbrott med oroligt väder från maj till början av oktober. Mistral vindarna kan tillfälligt båsa rätt kraftigt runt Korsika och mellan Korsika och Sardinien. Annars är det vanlig frisk havsbris som karakteriserar eftermiddagara på västkusten och svagare vindar på östra kusten.

Aktuella väder prognoser när ni seglar

Resa

Flygplatstransfer Pisa till Piombino och färjehamnen tar ca 70 minuter. Tåg går även från Pisa station
till Piombino. Härifrån går det färjor till Elba.

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Oftast lördag till lördag.

Mer information om Italien finner ni i mappen Italien och här Resinformation och värt att veta om Italien

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.