Segling Genua

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Genua finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Genua är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Genua. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Genua via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Genua

Ligurien en kuststrecka mellan havet och bergen, som  bildar en kurva från den franska Rivieran och Toscany. Här finns charmiga och världsberömda hamnar som Portofino, den mycket typiska "Cinque Terre" eller den historiska staden Genua som är några av höjdpunkterna i detta område! Denna kuststräckan är  mycket spektakulärt. Italienska rivieran är  förtrollande plats för båtcharter. Det finns alltid en väl skyddad hamn i närheten och den italienska livsstilen och atmosfär lämpar sig väl för de  familjer eller  vänner, som vill upptäcka Toscana och den Ligurien kusten.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil om trevliga turförslag i området. Ni finner mer information i mappen med namnet Italien

Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.