Segling Imperia / Andora

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Imperia / Andora finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Imperia / Andora är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Imperia / Andora. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Imperia / Andora via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Andora

Andora är en populär semesterort tack vare den långa sandstranden och de historiska inlandet. Sedan 1986 har Andora hållit Bandiera Blu utmärkelsen för rena vatten och stränder. Här finns en småbåtshamn med över 850 båtplatser. Främst för lokala båtägare, men med 56 platser för Gästhamnen.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil om trevliga turförslag i området. Klimat
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.