Segling La Spezia

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet La Spezia. La Spezia erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i La Spezia, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i La Spezia och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel La Spezia.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

La Spezia

La Spezia - provinshuvudstaden i denna delen av Ligurien. Utvecklingen frånl 1860-talet beror till stora delar pådå Naval Arsenal som byggdes härr. Den är fortfarande ett stark örlogsstad, trots sin närhet till ett sådant vackert turistmål som Cinque Terre. Det  milda klimatet  vädjar till alla slags semesterfirare. Stadens centrum är trevligt och även om det inte finns ett sllående turistmål i sig självt, är La Spezia väl förknippad med transporter av alla de slag. Staden utgör en bra och prisvärd bas för att upptäcka den italienska rivieran med charterbåt. Staden sträcker ut sigr över insidan av Golfo dei Poeti ( Gulf of Poets). Staden har också underbara vyer över inlandet mot Apuan Alperna. Ett populärt turistmål i sig självt.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil om trevliga turförslag i området. Klimat
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.