Segling Marina di Ravenna

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Marina di Ravenna finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Marina di Ravenna är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Marina di Ravenna. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Marina di Ravenna via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Marina Di Ravenna

Adriatiska havet har fött  flera generationer av fiskare tack vare sina idealiska sjö och vindförhållanden. Området är lämpligar sig för både experter och nybörjare. Tack vare ett stort engagemang med seglar skolor och klubbar är kusten nu känd över hela världen. De mest käna seglarna är Cino Ricci, befälhavaren på härliga Azzurra, Raul Gardini och  Moro di Venezia, som blev känd genom Amerikas Cup 1993.
Den 110 kilometer långa adriatiska kusten i regionen Emilia Romagna kan skryta  med hela 4500 gästplatser både i de små turist hamnarna och i de flesta moderna marinorna längs med kusten . Omrodet bjuder på mycket bra service och bra ankringsplatser.

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Resa till Italien

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil om trevliga turförslag i området. Klimat
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.