Segling Neapel

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Neapel. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Neapel genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Neapel är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview  Preview  Preview


Neapel

Regionen i Tyrrenska havet  omfattar de finaste kusterna i Italien. Inlandet är i huvudsak bergig med oregelbundna bergmassiv och vackra dalargångar. I  bukten utanför Neapel och Salerno kan man beundra de fantastiska och förtrollande öarna Capri, Ischia, Procida, som är självklara seglings mål.
Den vackra Amalfikusten, de fantastiska öarna, de kejserliga Villan i Capri, det Kungliga slottet i Caserta med sina vackra Italienska trädgårdar och Herculaneum och Pompeji är andra självklara mål.
Man seglar lätt mellan från Neapel till Isle of Capri eller till den spektakulära Amalfikusten. 
Höjdpunkterna i regionen är bland annat den arkeologiska platsen i Pompeji, den Blå lagunen på Capri, den vackra vulkaniska ön Ischia och eller de populära semesterorterna på Amalfikusten med Positano, Amalfi och Ravello.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil om trevliga turförslag i området. Klimat
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.