Segling Piombino / Marina Salivoli

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Piombino / Marina Salivoli finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Piombino / Marina Salivoli är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Piombino / Marina Salivoli. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Piombino / Marina Salivoli via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Piombino

Är strategiskt placerat i provinsen Livorno i norra Italien.  Piombino  har en befolkning på ca 34.000 personer och staden är rätt modern, men den har många skatter sparade till sina gäster. 
Den vackra Gamla stan ligger på en platå högt över havet. Från Piazza Giovanni Borio kan man njuta av en fantastisk panorama utsikt över havet. Palazzo Communale som byggdes av Pisanes i den 1300 talet har gjorts om och restaureras flera gånger under åren. Slottet Piombino stiger stolt upp på stadens högsta punkt och den uppfördes 1553. Kort sagt en pitoresk och trevlig stad och ett vackert område att segla i.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil med trevliga turförslag i området. Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.


Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.