Segling Porto San Rocco (Triest)

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Porto San Rocco (Triest) finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Porto San Rocco (Triest) är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Porto San Rocco (Triest). Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Porto San Rocco (Triest) via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview


Porto San Roco

Porto San Rocco ligger i Bottniska Triest, där Medelhavet slutar och börjar tränga in i Europa. Dett torra klimatet gör staden klar och luften frisk. Det är inte bara ett perfekt utgångspunkt för segling i området. 
Men Porto San Rocco är inte bara för båtentusiaster. Besök Triest med dess historiska kaféer och slottet Miramare.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil me trevliga turförslag i området.
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.