Segling Procida / Chiaiolella

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Procida / Chiaiolella. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Procida / Chiaiolella genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Procida / Chiaiolella är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview   Preview  Preview

Ciaiolella

Chiaiolella är en liten fiskeby på ön Procida som finns utanför Italiens östkust i Neapel. Tillsammans med den lilla ön Vivara. På ön finns det vilande vulkaner och ön är mindre än 4 kvadratkilometer stor med en klippig kust.
Men byn Chiaiolella har en välkomnande och säker småbåtshamn. En perfekt utgångspungt för den som skall ut på en segelsemester.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil me trevliga turförslag i området.
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.