Segling Punta Ala

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Punta Ala finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Punta Ala är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Punta Ala. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Punta Ala via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Punta Ala

Punta Ala har en bra position på en dramatisk udde med utsikt över Tyrrenska havet. Punta Ala kallas Punta Troia och den belev naturligt en bra utgångspungt  för segling på italienska toskanska kusten. Bara kilometer från staden av Castiglione (Punta Ala är en del av den) började bli populär seglingsort redan på i början av 70-talet, när det gjordes stora lokala ivesteringar. Namnet betyder "Wing Point" och det till följden av utseenden på udden ligger den på. Viken Punta Ala är en av de mest prestigefyllda badorterna på den toscanska kusten.

Resa till Italien

Klimat


Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil me trevliga turförslag i området.
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.


Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.