Segling Reggio Calabria

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Reggio Calabria finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Reggio Calabria är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Reggio Calabria. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Reggio Calabria via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Reggio Calabria

Reggio Calabria ligger i den yttersta södra Italien i ett utmärkt läge i Messinasundet. Vattnet i sundet och den geografiska utformningen av staden gör platsen en av de mest soliga plateserna i landet.
Det är här är en idealisk hamn för att utforska de Eoliska öarna och, varför inte, en tur runt Sicilien, Malta, Ustica, de Egadian öarna och Pelagiska skärgården.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil me trevliga turförslag i området.
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.

Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.