Segling Sardegna / Alghero

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Sardegna / Alghero finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Sardegna / Alghero är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Sardegna / Alghero. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Sardegna / Alghero via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview


Alghero, en stad med en imponerande stadsmur och medeltida charm. Staden lättillgänglig via flyg.

Sardinien

Sardinen är ett bra seglingsområde med Maddalena skärgård och Bonifaciosundet i norr. Särskilt på grund av närheten till Korsika finns en rad möjligheter för seglare. En segling är bara delvis rekommenderas eftersom det knappast finns några hamnar och vikar på västkusten.  Bra Yacht Charter baser är - Carloforte och Cagliari i söder, Alghero på norra västkusten Canniglione och även La Maddalena, Olbia, Portisco och Porto Rotondo. Från Alghero vill ni kanske göra en resa nord över till Maddalena. Maddalena skärgård är ett måste för folk som seglar runt Sardinien. Mest intressanta av de sju större öarna är Caprera och La Maddalena, Santa Maria, Spargi, Razzoli och Budelli är mindre, men sceniskt också mycket tilltalande. Vikar med smaragd färgat vatten och nästan helt vita stränder väntar i norr och på östkusten.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil me trevliga turförslag i området.
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.

Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.