Segling Sardegna / Poltu Quatu

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Sardegna / Poltu Quatu. Sardegna / Poltu Quatu erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Sardegna / Poltu Quatu, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Sardegna / Poltu Quatu och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Sardegna / Poltu Quatu.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

Poulu Quatu

Marina dell'Orso i Poltu Quatu ligger nära Costa Smeralda i nordöstra Sardinien.  Marina dell 'Orso erbjuder en idealisk bas för ett besök i La Maddalena skärgård. Öarna  Caprera , wbereas La Maddalena, Santa Maria, Spargi, Spargiotto, Budelli, Lavezzi, Cavallo och Korsika ligger alla i närheten

Segling

Sardiniens kust är en extraordinär seglings destination med hundratals avskilda vikar, stränder och och öar med dramatiska klippformationer.  Det faktum att vindförhållanden runt Porto Pollo i norra Sardinien är den mest konstanta innebär att de flesta seglarena finns på Costa Smeralda. Det finns två vindar här som garanterar  perfekta förutsättningar för dynamisk segling, Sahara vinden Chirocco och Maestrale, som blåser ner från norr. Västkusten är inte så lämplig då det är ont om hamnar och vikar.

Sardinen är ett bra seglingsområde med Maddalena skärgård och Bonifaciosundet i norr. Särskilt på grund av närheten till Korsika finns en rad möjligheter för seglare. En segling som bara delvis rekommenderas eftersom det knappast finns några hamnar och vikar på västkusten.  Bra Yacht Charter baser är - Carloforte och Cagliari i söder, Alghero på norra västkusten Canniglione och även La Maddalena, Olbia, Portisco och Porto Rotondo. Från Alghero vill ni kanske göra en resa nord över till Maddalena. Maddalena skärgård är ett måste för folk som seglar runt Sardinien. Mest intressanta av de sju större öarna är Caprera och La Maddalena, Santa Maria, Spargi, Razzoli och Budelli är mindre, men sceniskt också mycket tilltalande. Vikar med smaragd färgat vatten och nästan helt vita stränder väntar i norr och på östkusten.

Resa till Italien

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil me trevliga turförslag i området.
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.