Segling Sardegna / Santa Teresa di Gallura

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Sardegna / Santa Teresa di Gallura. Sardegna / Santa Teresa di Gallura erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Sardegna / Santa Teresa di Gallura, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Sardegna / Santa Teresa di Gallura och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Sardegna / Santa Teresa di Gallura.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

Santa Teresa di Gullara

Den unika naturliga hamnen i Santa Teresa Gallura är ett porträtt av en förtrollande by, men det erbjuder en stor mängd service som logi och utmärkta fritidsanläggningar. Här kan du njuta av en lugn och avkopplande semester, Vandra över långa vackra stranden och svalka er med ett dopp i kristall klart vatten..

Santa Teresa är en idealisk utgångspunkt för segling i de oförstörda vatten runt  Sardinien. Stadeno har en väl skyddad och organiserad Hamn. Här finns inbjudande små restauranger och cafér.
Segla längs den fantastiska Emerald kusten. Ta dig genom Maddalena öarna och över Bonifacio och vidare de ojämförliga klipporna i södra Korsika. 

Klimat

Klimatet varierar från norr till söder och mellan öarna. Norr kan ha kalla vintrar, medan den södra kan vara extremt varmt på sommaren. Generellt har kustområdena medelhavsklimat. Somrarna är varma och torra längs kusten. Sommarvindarna blåser huvudsakligen från NW, men i många områden finns det ett dagligt mönster med land och sjöbris. Under senhösten kan det blåsa upp snabbt i likhet med andra delar av Medelhavet.  Väderprognoser får man kontinuerligt (datoriserad röst) på VHF kanalen 68. Dessa ges först på Italienska och sedan på engelska. Prognosen täcker de närmaste 12 timmarna med information om vindriktning, styrka och våghöjd. Lyssnar man på prognosen har man gott om tid att söka upp någon hamn om det skulle behövas.

Vi kan erbjuda följande båtar för uthyrning nedan. Vanligast är Lördag till Lördag. Kontakta oss, så kan vi skicka en pdf fil me trevliga turförslag i området.
Ni finner mer information i mappen med namnet Italien.

Resa till Italien
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.