Segling Vancouver Island / Nanaimo

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Vancouver Island / Nanaimo finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Vancouver Island / Nanaimo är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Vancouver Island / Nanaimo. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Vancouver Island / Nanaimo via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Vancouver och nanaimo

Ligger skyddat och bra med BC Gulf Islands och Washingtons San Juan Islands  i söder, Vancouver och Sunshine Coast  ligger vackert strax öster om prinsessan Lovisa National Park. Seglingsområdet är stort och den ända begränsningen för din charter semester är hur lång tid du har att spendera. Planera din egen rutt eller fråga oss så hjälper vi er att plana er tur. Hit återvänder seglare år efter år för att besöka de otaliga öarna med sina vackra vikar. Det finns det gott om bra ankringsplatser och bra gästhamnar längs den  26000 km  långa kustlinjen. .
Vancouver Island regionen är ett stort, glesbefolkat område, som omfattar Vancouver Island, Gulf Islands och en del av fastlandet. Tidningen Condé Nast Traveler Magazine utsåg området till ett av de bästa områdena att segla i 2009. Området har ett  av världens mest artrika ekosystem, med regnskogar, kärr, ängar, stränder, berg, hav, floder och sjöar  som skapar bra livsmiljöer för mängder av vilda arter. Faktum är området ett av världens främsta platser för valskådning. Fiskar ni, så kan ni få riktigt stora laxar på kroken.

Preview  Preview  Preview

Reseinformation och mer information om landet finner ni på http://uk.britishcolumbia.travel/en-CA/default.htm

Vancouver Island Klimat & Väder

Vancouver Island är den största ön på den västra sidan av Amerika. Området har  ett varierat  och milt klimat som gör det möjligt för olika aktiviteter oavsett säsong. Seglingssäsongen och klimatet är ungefär som Sveriges västkust, fast med en tidigare vår.

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.