Segling Mali Losinj

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Mali Losinj. Mali Losinj erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Mali Losinj, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Mali Losinj och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Mali Losinj.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

Mali Losinj

Mali Losinj är en liten hamnstad som ligger på den pittoreska ön Losinj. Mali Losinj är en pittoresk stad med god mat, många sevärdheter, många boendealternativ, och ett sinne för humor. Humor? Oh yeah, så nära Mali Losijn är Veli Losinj och Mali innebär små och Veli medel stora, men av någon anledning de heter större, mycket större, stad Mali (liten) och den lilla staden Veli (stor). .

Mali Losinj är känd för sin havstradition, sitt speciella klimat. Man har skapat ett medicinskt center (1892) för att klimatet är så bra. Här finns en  flera hundra år gamla pinjeskog. Känt är också villa Karolina (1898), som byggdes av en  Josef F Lovasy. En österrikisk-ungersk adelsman. Känd är även en liten kyrka som ligger på vid udden av Čikat Bay. Här väntade  kvinnorna och bad för att deras män skulle återvända från havet.
Vid inloppet till Mali Losinj finns en rörlig bro som gör det möjligt för mindre båtar och yachter att anlöpa hamnen.

Resinformation och värt att veta om Kroatien

Klimat

Vindarna är omväxlande med en havsbris under dagen följt av en landbris mot eftermiddagen och kvällen. De vanligaste vindarna är Mistral från nordväst, Bora från nordost som är sällsynt men tidvis mycket stark och Jugo från sydost.

Temperaturen är ca 20 grader i maj för att nå 30 grader i augusti och ner mot 25 grader i september.

Den bästa säsongen för segling i Kroatien är tidig sommar, med goda vindar i maj och juni. Juli och augusti blir det varmare med lätta vindar, idealiskt för de som vill ha avkopplande segling. September är som svensk sommar.

Luftfuktigheten till havs ligger normalt omkring 75 procent och ger tillsammans med den lätta Maestral-vinden behagliga förhållanden även under de hetaste sommardagar. Morgonbrisens vindstyrka är omkring 4-5 m/sek och den kulminerar vid 8-9 m/sek, för att sedan avta under eftermiddagen.

Väderleksraporter via Radio och VHF


Vädrer prognos på engelska, italienska och tyska för kroatiska kusten. Sänds oavbrutet var 10 minut, Prognosen uppdateras 07:00 h, 13:00 h och 19:00 h (lokal tid). De består av en kort prognos för de närmaste 24 timmarna och information om lufttrycket.

VHF - kanal 73 för norra Adriatiska havet / västkust Istrien VHF - kanal 69 för norra Adriatiska havet / östra delen VHF - kanal 67 för södra Adriatiska havet / östra delen VHF - kanal 73 för södra Adriatiska havet / östra delen

Radio Rijeka UKW channel 24 (05:35h, 14:35h, 19:35h)
Radio Split UKW channels 07, 21, 23, 81 (05:45h, 12:45h, 19:45h)
Radio Dubrovnik UKW channels 07, 04 (06:25h, 13:20h, 21:20h)

Mer information om Kroatien finner ni mappen med namnet Kroatien.

Nedan visar vi aktuella båtar för uthyrning. Vanligast är att man hyr Lördag till Lördag.


 

Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.