Segling Rijeka

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Rijeka. Rijeka erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Rijeka, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Rijeka och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Rijeka.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

Rijeka


Oavsett vilken del av världen du kommer ifrån, har ni kommit fram till hjärtat av Europa. Rijeka. En vänlig stad fylld med doften från havet. Vakna med vidunderlig utsikt över Kvarner Bay. Njut av det milda klimatet. Ta en promenad längs Korzo och känn hjärtat av staden som är älskad av både yngre och äldre generationer. Ta en lunch på någon av kaféerna och läs stadens historia från fasader av byggnader.
Du hittar mängder av barer, kaféer och restauranger på Rijekas huvudgata. En av de mest populära barerna är "River Pub", en karaoke komma jazz / rock bar i hjärtat av staden. Du kanske också vill prova en flytande nattklubb, Nina; en båt placerad i  Rijeka hamn som spelar populär dansmusik under sommaren. För kultur intresserade finns kroatiska Teatern är baserad i staden. Deen har underhållit och ortsbor i tre århundraden. För att få en verklig smak av kroatiska livet-besök dem historiska byn Kastav, som ligger i bergen ovanför Rijeka. Här hittar du en vacker 13th Century kyrka, en skog och magnifik utsikt när ni  tittar ut över Rijeka.

Resinformation och värt att veta om Kroatien

Klimat


Vindarna är omväxlande med en havsbris under dagen följt av en landbris mot eftermiddagen och kvällen. De vanligaste vindarna är Mistral från nordväst, Bora från nordost som är sällsynt men tidvis mycket stark och Jugo från sydost.

Temperaturen är ca 20 grader i maj för att nå 30 grader i augusti och ner mot 25 grader i september.

Den bästa säsongen för segling i Kroatien är tidig sommar, med goda vindar i maj och juni. Juli och augusti blir det varmare med lätta vindar, idealiskt för de som vill ha avkopplande segling. September är som svensk sommar.

Luftfuktigheten till havs ligger normalt omkring 75 procent och ger tillsammans med den lätta Maestral-vinden behagliga förhållanden även under de hetaste sommardagar. Morgonbrisens vindstyrka är omkring 4-5 m/sek och den kulminerar vid 8-9 m/sek, för att sedan avta under eftermiddagen.

Väderleksraporter via Radio och VHF

Vädrer prognos på engelska, italienska och tyska för kroatiska kusten. Sänds oavbrutet var 10 minut, Prognosen uppdateras 07:00 h, 13:00 h och 19:00 h (lokal tid). De består av en kort prognos för de närmaste 24 timmarna och information om lufttrycket.

VHF - kanal 73 för norra Adriatiska havet / västkust Istrien VHF - kanal 69 för norra Adriatiska havet / östra delen VHF - kanal 67 för södra Adriatiska havet / östra delen VHF - kanal 73 för södra Adriatiska havet / östra delen

Radio Rijeka UKW channel 24 (05:35h, 14:35h, 19:35h)
Radio Split UKW channels 07, 21, 23, 81 (05:45h, 12:45h, 19:45h)
Radio Dubrovnik UKW channels 07, 04 (06:25h, 13:20h, 21:20h)

Mer information om Kroatien finner ni mappen med namnet Kroatien.

Nedan visar vi aktuella båtar för uthyrning. Vanligast är att man hyr Lördag till Lördag.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.