Segling Sardinien

Välj plats från kartan

En bra semester Segling med härliga semester dagar precis som ni vill ha dem i Sardinien. Båtcharter Online är en av de bästa svenska båtuthyrnings företagen för Segling och vi är specialiserade i Sardinien. Sardinien är ett klassiskt område som lockar många charter gäster varje år, som vill uppleva bra Segling. I Sardinien kan vi kan hjälpa er med turförslag och destinationer för er semester Segling. Om ni är intresserad av att hyra en båt i landet Sardinien, kommer vi erbjuda den bästa båten vi kan få fram bland alla charter erbjudanden!

Preview  Preview  Preview

Sardinien

Sardinien är Italiens näststörsta ö som ligger mitt i det härliga medelhavet. Sardinien är den ö i Europa som påminner mest om öarna i Karibien, pga. den tropiska vegetationen, det varma klimatet och det rena kristall klarblå vattnet. Sardinien är mycket populärt för sina vackra badstränder, sin fantastisk natur och perfekta dykmöjligheter. Ni kan bada  bland fiskar i alla dess färger och undersöka gamla skeppsvrak från romartiden. Här finns sandstränder så långt ögat kan nå, varierat med intressanta klippformationer som blivit formade av väder och vind.
Kusten består av renoverade hus i de lantliga och mindre städerna där man ”tvingats” följa med i den snabba moderniseringen. Befolkningen arbetade långt fram i den moderna tiden med lantbruk och boskapssköttsel, framförallt getter och får. Gruvdrift utgjorde också en betydelsefull inkomst och gjorde ön attraktiv för dåtidens strateger. Nutiden är stadigt präglad av dessa gamla herdetraditioner, då vi idag därför rekomenderar att smaka de lokala specialiteter som te.x. hemmagjord korv och ost samt det goda starka bordsvinet.

Sardinien är ett dyrt ställe att segla med förtöjning avgifter som börjar vid € 80 per natt för att öka till flera hundra euro per natt om ni vill frottera sig med de rika och berömda. Det finns möjligheter att ankra upp gratis och att ligga på en boj är naturligtvis billigare.

På länken nedan finner ni mer information om Sardinen.

Sardinien  För information om resa besök denna sidan www.travellink.se/italien/sardinien

Klimat

Soligt och varmt som övriga medelhavet. Det finns främst två vindar här som ger bra förutsättningar för segling. Sahara vinden Chirocco  och  Maestrale vinden som blåser ner från norr.  Maestrale vinden blåser främst längs västkusten med en ibland mycket kraftfull W till NW vind. På östkusten blåser det ofta mindre med syd till sydostvindar.

Välj någon av orterna nedan för att se på utbudet av charter båtar.
 
 

Sardinien - Platser

 • Sardegna / Alghero
 • Sardegna / La Maddalena
 • Sardegna / Arbatax
 • Sardegna / Olbia
 • Sardegna / Cagliari
 • Sardegna / Poltu Quatu
 • Sardegna / Cannigione
 • Sardegna / Portisco
 • Sardegna / Carloforte
 • Sardegna / Santa Maria Navarrese
 • Sardegna / Castelsardo
 • Sardegna / Santa Teresa di Gallura
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.