Segling Great Barrier Reef / Whitsunday Islands

Välj plats från kartan

Båtcharter och Segling är populärt ur rekreationssyfte i Great Barrier Reef / Whitsunday Islands. I Great Barrier Reef / Whitsunday Islands kan ni hyra en båt i olika storlekar och klass för att få en bra semester Segling i landet. Great Barrier Reef / Whitsunday Islands har en trevlig atmosfär, varierade kust och vänligheten bland invånarna kommer att göra det till ert favorit land för Segling. Vi hjälper er att hitta en lämplig båt för er semester Segling i Great Barrier Reef / Whitsunday Islands. Vänligen kontakta oss för att få ett erbjudande för landet .

Segling Stora Barriärrevet  / Whitsunday Islands

Preview  Preview  Preview

Längs Australiens östra kust inbäddade i Stora Barriärrevet ligger flera vackra öar. Alla har en egen charm och atmosfär men med det gemensamt att de är exklusiva resmål för seglingsupplevelser, att resa hit är att möta paradiset!
Lizard Island

Lizard Island är ett stycke av naturens verkliga skönhet.. Mitt på Stora Barriärrevet ligger detta a paradis med 24 stycken snövita sandstränder, som inbjuder till bad och snorkling.

Heron Island

Heron Island ligger också mitt på Stora Barriärrevet och kan stoltsera med sitt rika marinliv med fiskar i världens alla färger. Tempot är långsamt och avslappnat. Öns besökare kommer hit för att njuta.

Fraser Island

Fraser Island är världens största sandö. Den är världsarvslistad för sina sanddyner, för sin regnskog som växer ur sanden och för de vackra färskvattensjöarna. Ön är känd för sin regnskog och sandstränderna.

Long Island

Long Island är den vackraste av de s.k. Whitsunday-öarna. Ö-gruppen visar verkligen upp planetens vackraset sidor.

Daydream Island

Daydream Island är populär familje ö. Känd för sitt rika djurliv.

Hamilton Island

Hamilton Island är den mest exploaterade ön av Whitsunday-öarna med många bra hotell, restauranger och med egen flygplats. För den som vill erbjuds det helikopterturer, kajakuthyrning och mycket annat som sätter krydda på tillvaron.

Airlie Beach

Airlie Beach är ett litet pittoreskt samhälle på fastlandet och utgör den naturliga porten mot de vackra Whitsunday-öarna. Staden har mycket att erbjuda och är som gjord för segling, sol och bad. Huvudgatan är fylld av små mysiga mataffärer, restauranger, caféer, barer och nattklubbar. Här finns ett stort segelcentrum.

Preview

Övrigt

Välj ögrupper och utforska.. Läs mer om platsen på http://www.australienguiden.se/

Utbudet av charterbåtar finner ni på orten Airlie Beach nedan.

Great Barrier Reef / Whitsunday Islands - Platser

 • Airlie Beach
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.