Segling Röda havet

Välj plats från kartan

En bra semester Segling med härliga semester dagar precis som ni vill ha dem i Röda havet. Båtcharter Online är en av de bästa svenska båtuthyrnings företagen för Segling och vi är specialiserade i Röda havet. Röda havet är ett klassiskt område som lockar många charter gäster varje år, som vill uppleva bra Segling. I Röda havet kan vi kan hjälpa er med turförslag och destinationer för er semester Segling. Om ni är intresserad av att hyra en båt i landet Röda havet, kommer vi erbjuda den bästa båten vi kan få fram bland alla charter erbjudanden!

Preview  Preview  Preview

Röda Havet

Röda havet är ett av de vackraste ekosystemen på vår planet. Röda havet är ca 1800km lång och över 300km brett på den bredaste delen. Röda Havet är en världens mest tätbefolkade hav. Här finns mer är 1000 arter av olika fiskar och koraller. Orsakerna till det rika vattenlivet är lite regn, tillförlitlig temperaturer och brist på tidvatten. I Det fantastiskt klara vattnet finner ni färggranna fiskar och koraller. Något som uppsattas av dykare från hela världen.
Röda Havet kan bjuda på friska vindar och lämpar sig därför bra för segling. Statistiskt sett så är faktiskt vinden optimal för segling under 250 av årets dagar. Vintertid kan det blåsa ordentligt kring Hurghadas kust. Det varma klimatet innebär att det går minst lika bra att segla  då som på sommaren!


I El Gouna nedan finner ni aktuella charterbåtar

Röda havet - Platser

 • El Gouna / Abu Tig Marina
 • wait...
  Loading Map ...
  RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

  YachtFinder

  Live support & Contact

  Kontakta oss under:
  Telefon
  +46 31 51 10 40
  Fax
  +46 31 51 80 41
  BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
  Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.