Segling Brasilien

Välj underregionen från kartan

Välkommen till oss och Brasilien där vi erbjuder en attraktiv semester Segling med en personlig touch i Brasilien och runt om i världen. Segling är vår passion och vårt jobb - kom till Brasilien och känn vinden och dela en unik upplevelse med oss. Res till Brasilien och upptäck ett populärt land med långa seglings traditioner. Segling är ett mycket populärt resmål med många fritid och semester aktiviteter . I Brasilien kan vi erbjuda dig ett antal segelbåtar och katamaraner i olika storlekar. Ni kommer att få vårt Segling erbjudande för Brasilien, om ni använder vårt snabba sök verktyg för båtar och Segling i det övre vänstra hörnet på vår webbplats. Vad har ni för personliga önskemål för Segling, till exempel hur många ni är, startdatum och längd. Om ni har några frågor angående Segling i Brasilien, tveka inte att kontakta oss via mail, telefon, Skype eller fax.

Preview  Preview  Preview

Brasilien


Flyg till Rio de Janeiro och segla i Angra dos Reis.

Söder om Rio de Janeiro breder en lång  kusträcka ut sig med  inbjudande stränder. I området runt Angra dos Reis finns det många i vackra öar att besöka.

Turismen här är sparsam och det är lätt att hitta egna vikar som man kan ankra upp i och njuta av ostördheten.

Det finns 365 öar i området och över 2000 stränder att besöka. Kort sagt ett segelparadisVindar och väder

Temperaturen är oftas behagligast i September till November och April och Maj. I December till Mars når temperaturen ofta över 40 grader. Vindarna är växlande ungefär som här hemma. Vattentemperaturen når upp till 28 grader under den varma perioden.

För mer information om Angra dos Reis och utbudet av båtarfinner-se Angra dos Reis nedan.

wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.