Segling Kroatien

Välj underregionen från kartan

Välkommen till oss och Kroatien där vi erbjuder en attraktiv semester Segling med en personlig touch i Kroatien och runt om i världen. Segling är vår passion och vårt jobb - kom till Kroatien och känn vinden och dela en unik upplevelse med oss. Res till Kroatien och upptäck ett populärt land med långa seglings traditioner. Segling är ett mycket populärt resmål med många fritid och semester aktiviteter . I Kroatien kan vi erbjuda dig ett antal segelbåtar och katamaraner i olika storlekar. Ni kommer att få vårt Segling erbjudande för Kroatien, om ni använder vårt snabba sök verktyg för båtar och Segling i det övre vänstra hörnet på vår webbplats. Vad har ni för personliga önskemål för Segling, till exempel hur många ni är, startdatum och längd. Om ni har några frågor angående Segling i Kroatien, tveka inte att kontakta oss via mail, telefon, Skype eller fax.


 

Segla i Kroatien Den Kroatiska kusten är ett paradis för seglare. Adriatiska havet är djupt och har underbart kristallklart vatten. Det finns väldigt få grund, vilket gör seglingen till en njutning. Det finns ett 40-tal marinor i Kroatien, både privatägda och så kallade ACI-marinor. I Kroatien lägger man till med aktern mot bryggan. På ACI-marinorna finns det personal som tydligt visar vart man skall ligga och hjälper till så anläggningen ska bli så smidig som möjligt. Efter anläggning måste man registrera sig på hamnkontoret där man betalar hamnavgift och lämnar uppgifter till hamnmyndigheten om hur många man är i besättningen på båten.

Tusental öar

Den kroatiska skärgården bjuder på ett tusental öar med varierande natur. Höga berg, gröna lummiga pinjeskogar och gamla medeltida städer och byar. Många öar har fina vikar som är suveräna att ankra i en stund för snorkling bland färgglada fiskar och sjögurkor. Du ser botten klart även på flera meter djupt vatten. Väl ute till havs finns goda chanser att få se delfiner som leker i det turkosblå vattnet.
 
Vanligtvis ligger vindstyrkorna på ca 4-5 m/sekund på förmiddagen och ökar sedan ett par sekundmeter fram på dagen för att sedan avta igen. Den vind man ska ha koll på är Bora. Boravinden blåser starkt nordost från inlandet ut mot kusten. Denna skall man ta med stort allvar om man är ute till havs. Den är ofta kraftig och uppför sig oförutsägbart. Det är klokt att lägga till i en djuphamn och njuta av vad hamnstäderna har att erbjuda under tiden som Bora blåser. Den är som vanligast och varar längst, ibland i flera veckor, under vinterhalvåret men förekommer också under sommaren och då under kortare perioder. Var ute i god tid då hamnarna snabbt blir fulla när Bora närmar sig. 


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.