Segling Kroatien

Välj underregionen från kartan

Vi välkomnar dig i förväg till Kroatien och en upplevelse med Segling. Vi är ett charterbolag för Segling i Kroatien och för öarna runt Kroatien. Segling har vi arbetat med i 20 år , så vi har erfarenhet. Vi kan erbjuda bra val av destinationer i Kroatien och semester Segling längst med kusten och öarna i . I Kroatien hittar ni allt för en bra kryssnings Segling, med spännande seglingsområden, charterbåtar och bra väderförhållanden. Segling i detta land kommer definitivt att bli en stor och spännande båtsemester för din besättning, samt en bra erfarenhet för din skeppare. Om ni har några frågor angående Segling i Kroatien, vänd dig till oss för ytterligare information och hjälp! Ni hittar våra kontaktuppgifter här i nedre vänstra hörnet.


 

Segla i Kroatien Den Kroatiska kusten är ett paradis för seglare. Adriatiska havet är djupt och har underbart kristallklart vatten. Det finns väldigt få grund, vilket gör seglingen till en njutning. Det finns ett 40-tal marinor i Kroatien, både privatägda och så kallade ACI-marinor. I Kroatien lägger man till med aktern mot bryggan. På ACI-marinorna finns det personal som tydligt visar vart man skall ligga och hjälper till så anläggningen ska bli så smidig som möjligt. Efter anläggning måste man registrera sig på hamnkontoret där man betalar hamnavgift och lämnar uppgifter till hamnmyndigheten om hur många man är i besättningen på båten.

Tusental öar

Den kroatiska skärgården bjuder på ett tusental öar med varierande natur. Höga berg, gröna lummiga pinjeskogar och gamla medeltida städer och byar. Många öar har fina vikar som är suveräna att ankra i en stund för snorkling bland färgglada fiskar och sjögurkor. Du ser botten klart även på flera meter djupt vatten. Väl ute till havs finns goda chanser att få se delfiner som leker i det turkosblå vattnet.
 
Vanligtvis ligger vindstyrkorna på ca 4-5 m/sekund på förmiddagen och ökar sedan ett par sekundmeter fram på dagen för att sedan avta igen. Den vind man ska ha koll på är Bora. Boravinden blåser starkt nordost från inlandet ut mot kusten. Denna skall man ta med stort allvar om man är ute till havs. Den är ofta kraftig och uppför sig oförutsägbart. Det är klokt att lägga till i en djuphamn och njuta av vad hamnstäderna har att erbjuda under tiden som Bora blåser. Den är som vanligast och varar längst, ibland i flera veckor, under vinterhalvåret men förekommer också under sommaren och då under kortare perioder. Var ute i god tid då hamnarna snabbt blir fulla när Bora närmar sig. 


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.