Segling Kuba

Välj underregionen från kartan

Välkommen till oss och Kuba där vi erbjuder en attraktiv semester Segling med en personlig touch i Kuba och runt om i världen. Segling är vår passion och vårt jobb - kom till Kuba och känn vinden och dela en unik upplevelse med oss. Res till Kuba och upptäck ett populärt land med långa seglings traditioner. Segling är ett mycket populärt resmål med många fritid och semester aktiviteter . I Kuba kan vi erbjuda dig ett antal segelbåtar och katamaraner i olika storlekar. Ni kommer att få vårt Segling erbjudande för Kuba, om ni använder vårt snabba sök verktyg för båtar och Segling i det övre vänstra hörnet på vår webbplats. Vad har ni för personliga önskemål för Segling, till exempel hur många ni är, startdatum och längd. Om ni har några frågor angående Segling i Kuba, tveka inte att kontakta oss via mail, telefon, Skype eller fax.Kuba

Kuba - "La Isla Grande", Den största ön i Karibien erbjuder äventyrs cruising i vackra vatten och ni möter vänliga kubaner vart än ni väljer att gå iland.
Vita sandstränder, kokospalmer och en undervattensvärld som är hem för fem hundra arter av olika fiskar och femtio olika koralltyper omger denna spännande ö. Från ön hyr vi ut båder katamaraner och vanliga segel båtar.

Cienfuegos är en av Kubas största och mest blomstrande städer med en fransk stil. Här finns gott om underhållning och matställen. Varför inte hyra en egen dedikerad "Marinero" eller "Dive Instructor" - en lokal guide med en mängd kunskaper om landet, seglingsområdet och bra dyknings platser.  Marinan är modern och stadens geografiska läge i den djupa viken har gjort Cinefuegos till en av Kubas viktigaste hamnar.


>>>>>>>>
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.