Segling Thailand

Välj underregionen från kartan

Vårt Båtcharter-Online Team ger dig information om Segling, turförslag och intressanta platser i Thailand. Thailand har många bra och vackra seglingsområden.

Preview  Preview  Preview

Thailand


Segla med oss i ett av de mest ovanliga och unika områden i världen. Den slående skönheten av Thailand´s Andaman Sea erbjuder en mycket vacker och härlig segling i lugna vatten. Lägg till i bedårande vikar och njut av utsiktern, varma bad och vita stränder.

Upptäck öarna utanför Phuket under en seglingsvecka och bo andra veckan i land med upplevelser som elefantsafari, trekking i djungeln och besök i det spännande Bangkok.

Segla ut till de vackra öarna Phang Nga Bay, Krabi, Phi Phi Islands och Butang Islands, alla med sina gyllene stränder och undervattensliv. Snorkla bland koraller och fiskar i alla färger och former.

Thailand kallas ofta: ”Leendets land” och beror på den stora gästfriheten man erbjuds som besökare.
Här tar människorna  vardagen med ett leende på läpparna. Ett av de viktigare sätten att nå denna glädje är genom meditation, som också praktiseras av många. De thailändska stränderna är världskända för  den lyxiga sanden och det inbjudande vattnet. Thailand är helt enkelt oemotståndligt, och det faktum att Thailand har tusentals kilometer strand gör att det finns plats för alla. Seglar man så hittar man sina egna vikar att njuta av. Vare sig du vill festa, ta det lugnt eller bara sola,  så är Thailand ett bra val.

     Thailands klimat

Thailand har ett tropiskt monsunklimat med tre årstider i större delen av landet. I den sydligaste delen på Malackahalvön, har man tropiskt regnskogsklimat med två regnperioder per år. Gränsen mellan dessa områden går någonstans genom Petchaburi-provinsen.

Norra och mellersta delen

De tre årstiderna är den svala torra, den varma torra och regnsäsongen. De styrs av monsunerna från sydväst och nordost som blåser sex månader vardera varje år.
De svala torra perioden räcker från oktober-november till mitten av mars, den varma torra från mars till maj och regnperioden från juni till oktober-november. Regnsäsongen är längre ju längre söderut man kommer. Varmaste månaden är vanligtvis april  med temperaturer som ga gå över  39°C . På natten är det lite svalare. Nordöstra delen av Thailand, Isan, är den varmaste delen av landet. Svalast är det i december-januari då temperaturen i norr och nordost kan sjunka till omkring 10°C på nätterna och på höjder över 1.500 meter ner till under 0°C då det kan falla snö.

Mer information om Thailand .  Billigaste sättet att resa till Thailand är att boka en flygstol hos någon av charterboalagen.

Utbudet av charterbåtar finner ni under marinorna nedan i Phuket.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.