Segling Karlshamn

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Karlshamn. Karlshamn erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Karlshamn, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Karlshamn och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Karlshamn.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview

Karlshamn

Karlshamns skärgård tillhör landets sydligaste, en övärld som sträcker sig från Karlshamns västliga kommungräns till Sveriges sydöstra hörn. Bara längs kusten utanför Karlshamn med omnejd finns hundratals öar med Tjärö och Tärnö som kronor på verket. En del öar är skyddade för fågellivet, andra är populära utflyktsmål när solen gassar och vinden är ljum.
Vill du se havets horisont så är färden inte längre än en kvart med skärgårdsbåten eller hyrbåt. Föredrar du att stanna inomskärs så är det småbåtsavstånd till en mängd öar omgivna av inbjudande havsvikar att bada, fiska och paddla i.
Men kanske bäst av allt är skärgårdsnaturen där såväl lummiga lövträd som karga bergsklippor får plats.

Mer information om Sverige i övrigt finner ni i mappen Sverige. Vi har följande båtar för uthyrning nedan.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.