Segling Lysekil / Ormestad

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Lysekil / Ormestad. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Lysekil / Ormestad genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Lysekil / Ormestad är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview  Preview  Preview

Lysekil

Ligger mitt i den bohusläns vackra skärgård. Lysekil är en av de större städerna längs med kusten, men den är ändå mycket charmig. Här finn all tänkbar service och Smögen ligger några distansminuter väster ut.

I alla tider har Lysekil levt av havet. När sillen gick till betydde det arbete för många och gyllene tider för en del. Lysekil blev norra Bohusläns största fiskeläge och snart växte de första fabrikerna fram.

Lysekils historia som badort börjar redan  1846 då Konsul Mollén anlägger den första badinrättningen i staden. 1859 kom Carl Curman som stans förste badläkare till Lysekil. Han hade vid sidan av läkaryrket även konstnärliga ambitioner och började skissa på havsbadsparkens utformning. Under 1870- och 80-talen tillkom i rask takt varmbadhus, restaurang, societetshus och kallbadhus.

Ni finner mer information, bilder och video filmer i huvudmappen Sverige under länder.Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning.


wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.