Segling Stockholm / Lidingö

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Stockholm / Lidingö. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Stockholm / Lidingö genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Stockholm / Lidingö är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.
Stockholm


Stockholms skärgård är den största skärgården i Sverige med sina 24 000 öar. Den börjar i Södemanland och följer kusten till Uppland.
Några välkända öar är Dalarö, Finnhamn, Grinda, Husarö, Ingarö, Isö, Möja, Nämndö, Rödlöga, Tynninge, Utö, Svartsö och Värmdö. Sandhamn är motsvarigheten till Marstrand.

Gotland är inte bara ett semesterparadis. Gotland med Visby har besökare året runt. Här är det ofta stora arrangemang som medeltidsveckan, musikaler och teatrar. Det finns kilometervis med sandstränder och Gotland är en av de soligaste platserna i Sverige. Gotland har en unik flora och vackra kalkstensformationer. Det tar några timmar över med båt från Nynäshamn.

Åland är en självstyrande ögrupp i Finland med svensktalande befolkning. Åland har egen flagga, frimärken m.m.

Det bor ca 26 700 människor på öarna i 16 olika kommuner. I huvudstaden Mariehamn bor det ca 10 800 invånare. Naturen är unik. Man behöver en veckas semester för att segla hit.

Res information och mer information om ostkusten finner ni på Stockholms stad  Turförslag och väderprognoser finner ni hos yachtcharter-sweden.com

Ni finner mer information, bilder och video filmer i huvudmappen Sverige under länder.


Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.