Segling Tjörn / Björholmen

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Tjörn / Björholmen. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Tjörn / Björholmen genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Tjörn / Björholmen är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Björnholmen Västkusten


Björnholmen ligger längst upp i nordvästra hörnet på Tjörn. Skärgården på västkusten är ett paradis för båtfolk som kommer från hela norra Europa under sommarsäsongen.  Här hittar ni tusentals öar ända upp till norska gränsen. Det är en vacker skärgård med släta berghällar i alla färger. Runt om i skärgården finns många charmiga gamla fiskelägen med trähus i olika färger längs med de trånga gränderna.
De mest kända platserna längs med den långa kusten är Rörö Marstrand, Åstol, Lysekil, Smögen, Hunnebostrand, Fjällbacka, Grebbestad och Strömstad. De flesta platserna har många trevliga restauranger och pubar längs med bryggorna. Missa inte att köpa färska räkor eller västkustens saftiga havskräftor.

Res information och mer information om västkusten finner ni på www.vastsverige.com/. Turförslag och väderprognoser finner ni hos yachtcharter-sweden.com

Mer information om Sverige finner ni i mappen Sverige under destinationer / länder. Bilder, filmer m.m.

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för uthyrning.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.