Segling Phuket / Boat Lagoon

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Phuket / Boat Lagoon finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Phuket / Boat Lagoon är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Phuket / Boat Lagoon. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Phuket / Boat Lagoon via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.


Preview 

Thailand


Segla med oss i ett av de mest ovanliga och unika områden i världen. Den slående skönheten av Thailand´s Andaman Sea erbjuder en mycket vacker och härlig segling i lugna vatten. Lägg till i bedårande vikar och njut av utsiktern, varma bad och vita stränder.

Upptäck öarna utanför Phuket under en seglingsvecka och bo andra veckan i land med upplevelser som elefantsafari, trekking i djungeln och besök i det spännande Bangkok.

Segla ut till de vackra öarna Phang Nga Bay, Krabi, Phi Phi Islands och Butang Islands, alla med sina gyllene stränder och undervattensliv. Snorkla bland koraller och fiskar i alla färger och former.

Thailand kallas ofta: ”Leendets land” och beror på den stora gästfriheten man erbjuds som besökare.
Här tar människorna  vardagen med ett leende på läpparna. Ett av de viktigare sätten att nå denna glädje är genom meditation, som också praktiseras av många. De thailändska stränderna är världskända för  den lyxiga sanden och det inbjudande vattnet. Thailand är helt enkelt oemotståndligt, och det faktum att Thailand har tusentals kilometer strand gör att det finns plats för alla. Seglar man så hittar man sina egna vikar att njuta av. Vare sig du vill festa, ta det lugnt eller bara sola,  så är Thailand ett bra val.

Thailands klimat

Thailand har ett tropiskt monsunklimat med tre årstider i större delen av landet. I den sydligaste delen på Malackahalvön, har man tropiskt regnskogsklimat med två regnperioder per år. Gränsen mellan dessa områden går någonstans genom Petchaburi-provinsen.

Norra och mellersta delen

De tre årstiderna är den svala torra, den varma torra och regnsäsongen. De styrs av monsunerna från sydväst och nordost som blåser sex månader vardera varje år.
De svala torra perioden räcker från oktober-november till mitten av mars, den varma torra från mars till maj och regnperioden från juni till oktober-november. Regnsäsongen är längre ju längre söderut man kommer. Varmaste månaden är vanligtvis april  med temperaturer som ga gå över  39°C . På natten är det lite svalare. Nordöstra delen av Thailand, Isan, är den varmaste delen av landet. Svalast är det i december-januari då temperaturen i norr och nordost kan sjunka till omkring 10°C på nätterna och på höjder över 1.500 meter ner till under 0°C då det kan falla snö.

Phuket är Thailands största ö med en yta på 543 kvadratkilometer. Den smyger  ner mot Andamansjöns kust  862 kilometer söder om Bangkok. Phuket hämtar traditionellt sin rikedom från tenn och gummi. Ön är välsignad med sina magnifika vikar och bukter, pulverformiga palmkantade vita stränder, mousserande öar och sina gästvänliga människor. Här finner ni även , super skaldjur, tropiskt grönskande berg,  vackra vattenfall och parker och en vacker arkitektur, som  skapar en härlig atmosfär for  total avslappning.

Attraktioner  om man inte seglar hela semestern.

Phuket Town.  Denna kompakta landsortsstad tjänar främst som  boende och shopping center. Här byggdes  koloniala  bostäder i  slutet av 1900 talet när tenn och gummiplantagen växte sig starka.
Hao Rang. Denna vackra  kulle norr om staden erbjuder en trevlig utsikt över staden . Här har man byggt Thailands första fitness park.

Ko Si Re är en liten ö som är skild från fastlandet endast av Tha Chin kanalen, 4 km nordost om staden.  Här finns en stor zigenar by .  

Phuket Butterfly Farm  har stora akvarium. Parken har en fascinerande samling av tropiska varelser som fjärilar, insekter, fiskar och koraller. Alla placerade i en naturlig miljö.
Phuket Orchid Garden och Thai Village ligger på Thepkasattri vägen , cirka 3 km. från staden, erbjuder kulturella föreställningar som  visar det thailändska sättet att leva.

Chana Charoen Crocodile Farm  är ett annat turistmål som är spännande att besöka.  Den ligger strax utanför staden. Det är öppet dagligen från 9:00 till 5:30

Sirinat National Park  ligger nära Phukets  Internationala flygplats. Parken har en total yta på 90 kvadratkilometer och har en oavbruten 13 km lång sträcka med vackra stränder. Här finner ni  Hat Nai Thon, Hat Nai Yang,  Hat Mai Khao, och Hat Sai Kaeo.

För den som är intresserad av vackra tempel skall man besöka Wat Phra Thong , Wat Phra Nang Sang och  det historiska templet i Amphoe .Mer information om Thailand .  Billigaste sättet att resa till Thailand är att boka en flygstol hos någon av charterboalagen.

Utbudet av charterbåtar finner ni under marinorna nedan i Phuket.wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.