Segling Antalya

Boatcharter-online ger er en lyxig och avkopplande semester Segling i det trevliga landet Antalya. Antalya erbjuder många nya båt modeller för Segling. För att erbjuda bästa tänkbara Segling, samarbetar vi med våra lokala partners och vi kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Antalya, eller med att ordna en kryssnings tur från just denna plats. Ni kan få en detaljerad information om Segling i Antalya och om alla tillgängliga båtar genom vårt snabba sökverktyg. Välj destinationen och regionen i till exempel Antalya.För mer information kontakta oss eller skicka en förfrågan via e-post, telefon eller fax.

Preview  Preview  Preview

Antalya

Gulfen Antalya har en kuststrecka på cirka 200 kilometer med vackra vikar och stränder. Njut av en exceptionell vacker natur  och Medelhavets kristallklara vattnet. Antalya har blivit en av de mest populära turistorterna i Turkiet. Sydöstra Turkiets kust runt Antalya är idealiskt för båtcharter. Här finner ni bra seglingsförhållanden med bra vindar, perfekta ankringsplatser, orörd natur och fantastiska platser som Kas och Kekova.  Förutom de  antika städerna finns det vattenfall och grottor som väntar på att utforskas.

Res information

Säsonger

Lågsäsong: från november till april
Högsäsong: från juli till augusti
Mellan säsong: Maj, juni och oktober

Klimat

Turkiet har 315 molnfria dagar per år och erbjuder perfekta förhållanden för segling. Turkiska Egeiska havet och Medelhavskusten har mycket heta och torra somrar. Vintrarna är våta och milda.
Vindarna är huvudsakligen nordvästliga och måttliga till friska. Land och sjöbris med varierande styrka .  Dagliga prognoser kan fås via radio. Se hemsidan Väderprognoser 
Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Vanligast är lördag till lördag. Mer information om
Turkiet finner ni i mappen Turkiet i listan för destinationer.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.