Segling Antalya

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Antalya. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Antalya genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Antalya är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview  Preview  Preview

Antalya

Gulfen Antalya har en kuststrecka på cirka 200 kilometer med vackra vikar och stränder. Njut av en exceptionell vacker natur  och Medelhavets kristallklara vattnet. Antalya har blivit en av de mest populära turistorterna i Turkiet. Sydöstra Turkiets kust runt Antalya är idealiskt för båtcharter. Här finner ni bra seglingsförhållanden med bra vindar, perfekta ankringsplatser, orörd natur och fantastiska platser som Kas och Kekova.  Förutom de  antika städerna finns det vattenfall och grottor som väntar på att utforskas.

Res information

Säsonger

Lågsäsong: från november till april
Högsäsong: från juli till augusti
Mellan säsong: Maj, juni och oktober

Klimat

Turkiet har 315 molnfria dagar per år och erbjuder perfekta förhållanden för segling. Turkiska Egeiska havet och Medelhavskusten har mycket heta och torra somrar. Vintrarna är våta och milda.
Vindarna är huvudsakligen nordvästliga och måttliga till friska. Land och sjöbris med varierande styrka .  Dagliga prognoser kan fås via radio. Se hemsidan Väderprognoser 
Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Vanligast är lördag till lördag. Mer information om
Turkiet finner ni i mappen Turkiet i listan för destinationer.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.