Segling Cesme / Marina Alaçati

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Cesme / Marina Alaçati. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Cesme / Marina Alaçati genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Cesme / Marina Alaçati är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview  Preview  Preview

Casme

Denna lilla stad är placerad på den västra spetsen i Turkiet. Här ifrån går det färjor till närliggande grekiska ön Chios även ända till Italien. Namnet kommer från det turkiska ordet för "fontän" och det är en av de populära båtcharter resmålen för turister som kommer från Turkiet, Skandinavien och Storbritannien. Området är produktivt här finner man fält av anis , sesam och kronärtskockor.  Här finns inte så mycket turism och det är lätt att finna vikar där man kan vara helt ensam. De flesta  restauranger, caféer och barer finns längs strandpromenaden. Stämningen blir ganska livlig, särskilt efter mörkrets inbrott, när temperaturen sjunker till mer uthärdliga värden.

Res information

Säsonger

Lågsäsong: från november till april
Högsäsong: från juli till augusti
Mellan säsong: Maj, juni och oktober

Klimat

Turkiet har 315 molnfria dagar per år och erbjuder perfekta förhållanden för segling. Turkiska Egeiska havet och Medelhavskusten har mycket heta och torra somrar. Vintrarna är våta och milda.
Vindarna är huvudsakligen nordvästliga och måttliga till friska. Land och sjöbris med varierande styrka .  Dagliga prognoser kan fås via radio. Se hemsidan   www.sailingissues.com/forecasts.html

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Vanligast är lördag till lördag. Mer information om
Turkiet finner ni i mappen Turkiet i listan för destinationer.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.