Segling Göcek

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Göcek finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Göcek är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Göcek. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Göcek via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Göcek

Staden Göcek ligger i en skogssluttning i norra ändan av Skopea Liman. Staden är omgiven av vackra  branta tallbeklädda öar, som ger hamnen ett utmärkt skydd. Här får man en känsla av landsbygdens lugn och staden ligger på ett bekvämt avstånd från flygplatsen.  Göcek har vuxit från en mindre by till en viktig charterbas med 4 marinor. Det är nu en njutbar liten stad med hantverkare,  souveniraffärer, mataffärer och båttillbehörsaffärer. Runt hamnen sitter folk på  tavernorna och ser på alla båtarna som går in och ut ur hamnen.

Res information

Säsonger

Lågsäsong: från november till april
Högsäsong: från juli till augusti
Mellan säsong: Maj, juni och oktober

Klimat

Turkiet har 315 molnfria dagar per år och erbjuder perfekta förhållanden för segling. Turkiska Egeiska havet och Medelhavskusten har mycket heta och torra somrar. Vintrarna är våta och milda.
Vindarna är huvudsakligen nordvästliga och måttliga till friska. Land och sjöbris med varierande styrka .  Dagliga prognoser kan fås via radio. Se hemsidan Väderprognoser  www.sailingissues.com/forecasts.html

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Vanligast är lördag till lördag. Mer information om Turkiet finner ni i mappen Turkiet i listan för destinationer.


Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.