Segling Marmaris

I vårt fantastiska utbud av charter båtar i Marmaris finner ni ett stort urval av moderna, rymliga och bekväma båtar för Segling, alla med sin egna unika design och funktioner. Marmaris är en av de mest populära platserna för Segling. Inom kort hittar ni mer information om Marmaris. Fråga oss gärna om ni vill ha mer information om Segling i Marmaris via telefon, e-post eller skicka oss en förfrågan.

Preview  Preview  Preview

Marmaris

Marmaris ligger utmed västra delen av Turkiets sydkust i det  vackra Egeiska havet . Området  går under namnet Datca. Inåt land ser man en mängd stora vackra berg täckta av tallskogar. Utanför Marmaris kusten ligger flera öar som bildar en hel liten skärgård. Själva Marmaris ligger vackert i en skyddad bukt kallad Marmarisbukten. Marmaris är kort sagt en perfekt utgångspunkt när man vill uppleva det bästa av Turkiet.  Staden är även berömd för sitt nattliv och klubbar och barer ligger tätt längs med stranden.
Det här har gjort Marmaris till en av de populäraste seglings orterna i Turkiet. Marmaris hamn har blivit en riktig ”innehamn” för alla som vill njuta av en vacker miljö, ett spännande folkvimmel och god mat. Den goda maten går att njuta såväl i hamnen som i de andra kvarteren i Marmaris. Många restauranger erbjuder härlig turkisk husmanskost men det finns också en mängd restauranger med olika internationella kök. Valmöjligheterna är många, och priserna mycket rimliga.

Läs mer om Marmaris på www.marmaristurkiet.se/ och http://allt-om-turkiet.se/

Säsonger

Lågsäsong: från november till april
Högsäsong: från juli till augusti
Mellan säsong: Maj, juni och oktober

Klimat

Turkiet har 315 molnfria dagar per år och erbjuder perfekta förhållanden för segling. Turkiska Egeiska havet och Medelhavskusten har mycket heta och torra somrar. Vintrarna är våta och milda.
Vindarna är huvudsakligen nordvästliga och måttliga till friska. Land och sjöbris med varierande styrka .  Dagliga prognoser kan fås via radio. Se hemsidan Väderprognoser  www.sailingissues.com/forecasts.html

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Vanligast är lördag till lördag. Mer information om
Turkiet finner ni i mappen Turkiet i listan för destinationer.


Listing View
Yacht type
Sort by
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.