Segling Yalikavak / Bodrum Peninsula

För Segling kan vi erbjuda ett stort utbud av båtar i Yalikavak / Bodrum Peninsula. Ni kan få mer information om aktuella båtar för Segling i Yalikavak / Bodrum Peninsula genom vår snabba sökfönster för båtar, som finns på vänster sida på denna webbplats. Hamnen i Yalikavak / Bodrum Peninsula är redan utvalda för er och ni behöver bara uppge antal personer och vilklet datum ni önskar åka, för er Segling.

Preview  Preview  Preview

Yalikavak / Bodrum Peninsula


Den vackra Bodrum och Peninsula passar våra chartergäster som intresserade av en lugn och avkopplande semester. Här ligger förtrollande små byar utmed hela halvön, med inbjudande gästhus och små pittoreska Hotel.  På halvöns södra kuste ligger Bardakci, Gumbet, Bitez, Aktur, Ortakent Yalisi, Karaincir, Bagla och Akyarlar med sina fina sandstränder . På stranden kan ni njuta av sköna promenader genom de vackra orange färgade tangerine dungarna som växer längs med stranden. Ortakent har en av de längsta sandstränderna i området . En av de vackraste stränderna på Bodrum halvön är Karaincir.
Segla mellan de olika byarna runt ön och lägg till i någon av den och njut av en avspänd kväll på någon taverna tillsammans med ortsbefolkningen.

Ett imponerande medeltida slott som byggdes av riddarna av Rhodos vaktar ingången till den bländande Blue bukten med Bodrum. Den här charmiga staden lockar många semesterfirare som promenerar längs den långa palmkantade stranden för att se på alla eleganta båtarna i hamnen. Strax utanför staden kan ni bada i kristall klara varma vattnet.  Vattnet är lika vackert under utan och här är det fritt fram för de som vill utforska korallrev, grottor och majestätiska klippformationer. Här finns också mångfärgade tvättsvampar av alla former och storlekar och en oerhörd mängd av olika sorters fiskar, inklusive bläckfisk.
Bodrum är också känt för sina båtvarv. Här bygger man en båt som kallas tirhandil. Den har en spetsig och akter med en bred balk och rundad akter.

Res information

Preview

Säsonger

Lågsäsong: från november till april
Högsäsong: från juli till augusti
Mellan säsong: Maj, juni och oktober

Klimat

Turkiet har 315 molnfria dagar per år och erbjuder perfekta förhållanden för segling. Turkiska Egeiska havet och Medelhavskusten har mycket heta och torra somrar. Vintrarna är våta och milda.
Vindarna är huvudsakligen nordvästliga och måttliga till friska. Land och sjöbris med varierande styrka .  Dagliga prognoser kan fås via radio. Se hemsidan  Väderprognoser www.sailingissues.com/forecasts.html

Vi kan erbjuda följande båtar nedan för charter. Vanligast är lördag till lördag. Mer information om Turkiet finner ni i mappen Turkiet i listan för destinationer.
wait...
Loading Map ...
RefreshGoogle Map ToolZoom InZoom OutPanDistance ToolShow/Hide Legend Show/Hide Layers

YachtFinder

Live support & Contact

Kontakta oss under:
Telefon
+46 31 51 10 40
Fax
+46 31 51 80 41
BOKA BÅT ON-LINE I HELA VÄRLDEN TILL BÄSTA PRIS
Ett Skandinaviskt företag för båtuthyrning i hela världen. Välkommen att segla med oss.